Alfonso Rus: “Gran noticia llegar a la edición 2.000”

562

Alfonso Rus. Diputacion de Valencia

Encara que no és la meua especialitat, sí que no se m’escapa, ni a mi ni a ningú, que corren mals temps per a la comunicació i, sobretot, per a la informació i els mitjans que es dediquen a distribuir notícies. I no solament a la província de València ni a la Comunitat Valenciana. El fenomen és mundial com tots sabem.

Per açò poder felicitar a un mitjà estrictament digital com és hortanoticias.com per haver arribat fins al número 2.000 és una gran notícia, mai millor dit, i jo crec que una satisfacció per a tots.

Se suma al mèrit abans dit el fet que este mitjà de comunicació digital tinga un caràcter comarcal i estiga cenyit a la comarca de l’Horta. És un clar exemple de les noves tendències que ens ha portat

Internet: la localització més precisa de les informacions.

Durant tot este temps Hortanoticias.com ha anat incrementant les eines de comunicació amb els lectors i el cabal de notícies referides a totes les xicotetes poblacions que conformen el seu àmbit informatiu, cosa que ?hem de mirar-ho així? és un servici als ciutadans.

Per açò esta Diputació, com Ajuntament d’Ajuntament, no pot menys que felicitar als seus responsables, a la redacció i al seu cos administratiu i animar-los a que continuen amb la seua labor.

Alfonso Rus. Presidente de la Diputación de Valencia

Artúculo publicado en la edición especial nº2000 de Hortanoticias

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.