Aldaia s’acomiada, per jubilació, de l’intendent d’Aldaia més longeu de la Comunitat, Carlos Moral

0
170
Bankia

Passat 8 de gener, Carlos Moral, arribava a la seua edat de jubilació i deixava, amb pesar, de formar part de la Policia Local d’Aldaia. Tot l’Ajuntament d’Aldaia amb l’alcaldessa al capdavant, Carmen Jávega i membres del seu govern, companys/es del cos de policia local i treballadors/es del consistori li van retre un xicotet homenatge.
La vida de Carlos Moral estava predestinada al servei públic. Amb pare secretari d’Ajuntament i un primer treball com a carter, va decidir convertir-se en policia local i, després de ingressar al cos i fer carrera, el seu primer destí important fou, en 1973 a Aldaia. Des d’eixe moment no es tornaria a moure d’ací i, com ha confessat en diverses ocasions, malgrat ser veí de Quart, Aldaia és la seua vertadera casa, ací ha passat quasi 40 anys.

Al ser el membre del cos amb major graduació, prompte, per baixes laborals de companys, tindria que assumir càrrecs de responsabilitat. De fet, fou el cap de la policia des de meitat dels anys 70 fins a l’any 2000. Primer com a sergent, després com a inspector. Ha viscut en estos quaranta anys tota la transformació de l’Aldaia de la democràcia. De 15.000 a 30.000 habitants. Amb la formalització de la plaça de intendent de policia a l’Ajuntament d’Aldaia abandonà el carrerc de direcció i passà a ser la ma dreta de tots els intendents fins arribar a l’actual, Juan Pascual. El seu coneixement de la ciutat, la seua serietat i, sobretot, el seu compromís, el van convertir en peça fonamental de la Policia Local d’Aldaia.

Passat 8 de gener, Carlos Moral, arribava a la seua edat de jubilació i deixava, amb pesar, de formar part de la Policia Local d’Aldaia. Deixava pas a una vida dedicada a Aldaia.

Ahir a migdia, tot l’Ajuntament d’Aldaia amb l’alcaldessa al capdavant, Carmen Jávega i membres del seu govern, companys/es del cos de policia local i treballadors/es del consistori li van retre un xicotet homenatge. Carlos Moral, va rebre molts regals de tots els companys/es municipals com a recordatori del seu treball públic en Aldaia. Acompanyat per la seua família, però, sobretot, pel poble que tant estima, va escoltar moltíssimes lloances i paraules de gratitud, és per este motiu que no va poder contindre l’emoció i va soltar alguna llagrimeta.Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here