Aldaia cedeix 2 murs de la ciutat per al certamen d’art urbà ‘Dona emprenedora’

321

Aldaia ha estat triada entre els municipis agraciats per representar als seus carrers les obres guanyadores de la celebració del Primer Certament d’art urbà Encarna Jiménez, amb el lema ‘Dona emprenedora’ i l’objectiu de reconéixer el talent de joves artistes urbans.

D’esta manera l’ajuntament d’Aldaia ha cedit als artistes dos murs que es trobaven buits a la localitat: un al túnel de La Concòrdia, i altre al Cinturó Verd. Les obres ja poden ser visitades, i van dedicades a les dones emprenedores, homenatjant així també la tasca que Encarna Jiménez, cofundadora de Pinturas Blatem que va faltar el passat any.

Al certamen, convocat el passat mes de desembre, es van presentar més d’una vintena d’artistes amb esbossos de gran qualitat. El jurat, compost per artistes i experts de renom, va triar com a finalistes les obres de Nero i Unamesa, Lisa Baeblich, Laura Morales, Alejandra de la Torre, Chikitin Valencia, Ós Gat i J.Warx, Iván Tortajada, Marina Marco, Noé Peiró i Sucri i Furyo.

Els artistes es van reunir la passada setmana per començar les seues intervencions amb una pintura acrílica de gran resistència a la intempèrie, llarga durada, transpirable i totalmente impermeable i elevada protecció anticarbonatació.

Entre l’elenc de muralistes es troba l’artista faller Iván Tortajada, que ha plasmat la seua creació en un mur en Paterna i Marina Marco, participant també del cicle d’Art a la Marina, patrocinat per Pinturas Blatem.

Al llarg del mes de febrer el jurat visitarà els murals i es reunirà per a decidir a qui entreguen el premi de 1.500€ que atorga el certamen al guanyador o guanyadora. Els esbossos dels finalistes així com les bases del Certamen es poden consultar en www.arteurbanoblatem.com

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.