Alcoi se suma a la campanya contra els jocs d’atzar

22

Les Unitats de Prevenció Comunitària en Conductes Addictives de la Comunitat Valenciana llancen la campanya “Tots els jocs d'Atzar #TenenTruc” amb motiu del Dia Nacional sense Jocs d'Atzar que es commemora el 29 d'octubre de 2020.

La campanya “Tots els jocs d'atzar #TenenTruc” està dirigida a tota la població amb l'objectiu de visibilitzar els riscos de tots els jocs d'atzar i desmuntar els mites associats a ells. Amb aquesta campanya les UPCCAs intenten donar a conéixer la dificultat de guanyar en aquests jocs i la facilitat per a perdre cada vegada més diners, ja que es basen en les lleis de probabilitat.

L'addicció al joc provoca greus problemes a la societat, ja que, com qualsevol addicció, amb substància o sense ella, implica efectes importants en la salut de les persones que acaben traduint-se en costos a la societat, des de l'assistencial, al farmacològic, i altres de tipus social que tenen el seu impacte en l'àmbit social i de l'economia. Una persona addicta pateix problemes en el seu entorn familiar i laboral requerint ajuda especialitzada. En aquest sentit les UPCCAs, que treballen des de la prevenció de les conductes addictives, reivindiquen això mateix: que no aparega el problema. Alcoi compta amb una d'aquestes Unitats de Prevenció Comunitària en Conductes Addictives dins de la regidoria de Polítiques Socials.

La Campanya Comunitària #TenenTruc consta de 5 cartells. Cadascun dels cartells té una temàtica diferent a treballar: els jocs de pòquer, les apostes esportives, els denominats “bons de benvinguda” i les clàssiques màquines “escurabutxaques” que s'aniran difonent durant diferents dies en el facebook de la UPCCA Alcoi, @upc.alcoi.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.