Alcàsser recupera la tradicional fira Sabers i Sabors després de la suspensió per la COVID-19 en 2020

408

Després que la pandèmia de la COVID-19 obligara a suspendre-la, la tradicional fira d’Alcàsser Sabers i Sabors torna del 22 al 24 d'octubre per a promocionar el comerç i la gastronomia local.

fira sabors alcasserL'ajuntament d'Alcàsser ultima els detalls per a celebrar una fira en la qual tots els comerços, professionals, bars i restaurants del poble podran participar. Per això, només serà necessari inscriure's abans de l'1 d'octubre en l'oficina ADL o a través del correu adl@alcasser.es.

A més, enguany, participar en la fira té premi. I és que tots els comerços participants es beneficiaran de la campanya Bons Regal 'Fira d'Alcàsser 2021' perquè les persones consumidores li ho gasten exclusivament en els seus establiments.

Com ha explicat la regidora de Promoció Econòmica, Paqui Abella, “teníem moltes ganes de tornar a trobar-nos i, sobretot, gaudir, després de tant de temps, del nostre comerç i de la nostra gastronomia”. Per això, segons ha afegit Abella, “serà una fira per a comprar, degustar i divertir-nos amb actuacions musicals i teatre itinerant per a tota la família, sense oblidar-nos de les mesures de seguretat Covid”.

Per Abella, “amb aquesta campanya, volem posar en valor la importància del comerç, serveis i gastronomia del nostre poble perquè, ara més que mai, hem de dir: Compra a Alcàsser”.

Per part seua, l'alcaldessa Eva Zamora ha animat a tots els establiments a participar de la Fira Sabers i Sabors ja que “aquest esdeveniment és una oportunitat única per a impulsar a aquells sectors que més han patit les conseqüències de la pandèmia”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.