Alcàsser tanca les Jornades Culturals Escolars ‘Art en femení’

0
289
Bankia

IMG_20160323_114701La localitat d’Alcàsser va tancar el passat dimecres 23 de març les Jornades Culturals Escolars 2016, que han durat dues setmanes i han estat destinades a tots els centres de la localitat, els quals han treballat en tallers interactius les figures de destacades dones en diferents àmbits com Isadora Duncan, Frida Kahlo, Ana Frank, Alicia de Larrocha, Jane Goodall i Clara Campoamor, amb la finalitat de concienciar sobre la lluita per la igualtat de gèneres.

Han estat realitzades també per l’alumnat durant aquest temps altres activitats com xarrades sobre prevenció de drogodependències, teatre en anglés i audicions. El dimecres, l’últim dia, la Xaranga de la SOMU (Societat Musical Santa Cecilia d’Alcàsser) va amenitzar la jornada, i es van muntar trencaclosques de les figures femenines en diferents espais públics, finalitzant amb un espectacle de dansa-circ a càrrec de la companyia XA! Teatre.

Les jornades han estat organitzades per la Regidoria d’Educació amb la col•laboració de les AMPES i el professorat dels centres educatius i de l’Escola de Música Sta Cecília d’Alcàsser.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here