Alcàsser no cobrarà les taxes d’enguany a les terrasses i el mercat

391

L’Ajuntament d’Alcàsser ha tornat tots els imports de les taxes 2020 a les parades del mercat ambulant i a les terrasses dels locals d’hostaleria en la via pública.

Aquesta mesura, s’emmarca dins del Pla de Xoc contra la Covid-19 aprovada pel consistori per a ajudar a fer front a la nova realitat donant tot el suport als petits negocis que han sofert la crisi.

Des de l’inici d’any, s’havia cobrat ja una part de les taxes de les quals s’ha fet la devolució, un total de 6.500 euros. D’aquests, 3.000 corresponen a les més de 50 parades del mercat ambulant, i els 3.500 restants pertanyen a la taxa per ocupació de la via publica de les terrasses dels bars. La part proporcional que restava del que queda d’any, 12.000 € del mercat i 15.000 de les terrasses ha quedat anul·lat el seu cobrament.

Aquesta mesura se suma a altres com les ajudes i subvencions a autònoms afectats per la Covid-19 a dintre del Pla de Xoc, buscant minimitzar en la màxima mesura possible l’afectació de la crisi al teixit empresarial local i mostrant el suport de l’Ajuntament a l’economia local.

 

“Minimitzar els efectes de la pandèmia”

Eva Zamora, alcaldessa de la localitat, ha assenyalat la “importància d’aquestes mesures que poden paréixer petites administrativament, però són una ajuda important per a les persones que porten endavant un negoci”. Es tracta, així, “d’una més de les mesures que des de l’ajuntament hem engegat amb el Pla de Xoc, posant a l’abast de qui ho necessite totes les ferramentes de les quals disposem des de l’administració municipal per a ajudar en tot el que podem a minimitzar els efectes de la pandèmia”, ha conclòs Zamora.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.