Alcàsser liquida el pressupost de 2017 amb més de 2,5 milions de romanent de tresoreria positiu

721

L’Ajuntament d’Alcàsser ha donat conter de la liquidació dels pressupostos de 2017 complint perfectament amb l’objectiu d’estabilitat pressupostaria i la regla de despesa; i amb un resultat positiu de 1.588.392,05 euros i un romanent de tresoreria de 2.585.105,34 euros.

“Les mesures de gestió fetes pel Govern municipal han permès que l’Ajuntament, amb els seus propis recursos, haja pogut prestar tots els serveis públics, mantindre l’esforç pressupostari en despesa social i realitzar inversions, amb un deute zero”, expliquen des de l’Ajuntament.

“Estes xifres deixen de manifest la bona gestió dels diners públics que realitza l’equip de govern municipal d’Alcàsser. En el context econòmic actual, estos bons resultats econòmics no són fruit de la casualitat, sinó que són el resultat d’un procés de millora contínua en la gestió econòmica després de tres anys de posar orde en la gestió que ens va deixar el PP”, assenyala l’alcaldessa, Eva Zamora Chanzà, qui afegeix: “Les mesures que el govern municipal ha posat en marxa per a aconseguir mantindré la bona salut econòmica de l’ajuntament han suposat tot un encert», sent esta característica un dels elements diferenciadors d’esta administració local. La millora en estos indicadors es deu en gran manera a la gestió de cobrament, servei municipalitzar durant l’any 2016 i que es realitza per part de l’Ajuntament, amb una millora respecte als exercicis anteriors”.

A la vista de les dades, el Consistori a més vol reconèixer la responsabilitat dels contribuents agraint als veïns del poble el seu compromís en el pagament dels tributs. Els nivells de recaptació voluntària dels principals tributs es manté en xifres elevades, i tot açò garantix una autonomia financera de l’ajuntament que li permet finançar els serveis públics que presta, el nivell dels quals i la qualitat s’ha mantingut i fins i tot s’ha vist incrementats en molts casos.

En definitiva, l’Ajuntament de l’Alcàsser esta complint escrupolosament amb tots els objectius fixats en la regulació d’estabilitat pressupostària, i per esta raó, podrà incrementar durant 2018 les inversions en el poble, posant al carrer mitjançant inversions sostenibles els diners de tot el veïnat amb actuacions que milloren la seua vida.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.