Alcàsser implanta una targeta per a les ajudes econòmiques de emergència social

729

L'Ajuntament d'Alcàsser implanta  en el mes de març, la targeta moneder Alcàsser Solidari, una targeta de dèbit en la qual carregarà les ajudes econòmiques de emergència social familiars per a atendre les necessitats bàsiques d'alimentació i higiene personal, amb l'objectiu d'evitar l'estigmatització de les persones beneficiàries, normalitzant les seues compres de productes de primera necessitat que, a més, només es podran adquirir en els comerços locals  adherits a aquest sistema de pagament electrònic.

Alcàsser solidariD'aquesta forma, els recursos d'Alcàsser repercuteixen directament en el propi municipi, fomentant l'economia local i donant suport al comerç local.

Per a dur a terme  aquesta mesura, l'Ajuntament  representat per l'alcaldessa, Eva Zamora, ha signat un conveni de col·laboració amb Caixa Popular, representada per la directora de zona Alicia Soler,  pel qual l'entitat emetrà les targetes. A la signatura del conveni també  ha assistit la Regidora d'Ocupació, Promoció Econòmica i Benestar Social, Paqui Abella.

Les persones que compleixen els  requisits establerts  en l'ordenança municipal reguladora de les  ajudes d'emergència social podran  sol·licitar aquestes targetes i prèvia verificació i informe de les tècniques del departament de Serveis Socials Municipals es podran  beneficiar per un període màxim de 6 mesos.

Eva Zamora ha agraït a Caixa Popular la seua disposició a col·laborar de nou en una iniciativa de caràcter social en Alcàsser, que contribueix no solament a garantir la cobertura de les necessitats alimentàries bàsiques de les persones en situació de vulnerabilitat social, sinó també a fer-ho de forma normalitzada, evitant assenyalar-les, i podrán acudir als comerços locals adherits, com la resta dels veïns i veïnes.

Al mateix temps aquestes ajudes econòmiques de caràcter temporal  els permet garantir una alimentació equilibrada al poder adquirir productes frescos com fruita, verdures, carn, peix, ous, i altres productes saludables.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.