Alcalà-Alcossebre presenta el seu calendari d'activitats turístiques

18

La Regidoria de Turisme d'Alcalà-Alcossebre ha presentat el calendari d'activitats turístiques per als pròxims mesos. A causa de la declaració de l'estat d'alarma, el calendari -que en altres anys, incloïa activitats des del mes de març- ha hagut d'adaptar-se i concentrar totes les accions des de finals de juny fins a desembre. La primera activitats tindrà lloc el diumenge 21 de juny, a partir de les 18.00h en Cala Blanca, i consistirà en una ruta senderista en la qual descobrir plantes amb propietats. El calendari prossegueix amb activitats de senderisme fotogràfic, trobades per a "caçar postes de sol", cicloturisme, rutes teatralitzades pensades sobretot per al turisme familiar, senderisme gastronòmic -amb visita els camps de tomata de penjar-, cicloturisme històric en anglés o senderisme micològic. En tots els casos, suposen una excel·lent d'endinsar-se en l'extens patrimoni natural del terme municipal, amb visites a espais del Parc Natural de la Serra d'Irta i als seus recursos monumentals, com el castell de Xivert o l'ermita de Santa Llúcia.

El calendari inclou també les visites guiades al nucli Alcalà de Xivert amb la ruta "L'Herència del Temple", que recorre la història del municipi a través de les petjades templeres portant a conéixer millor l'església barroca i el campanar, les cases modernistes o vestigis menys coneguts però que desperten l'interés. Les visites es realitzen en diversos horaris i durant els mesos de juliol i agost tenen lloc tots els dimecres i diumenges.

La inscripció prèvia a totes aquestes activitats, que compten amb preus unitaris de 5 euros per a adults i 3 euros per a jubilats, famílies nombroses i xiquets, ha de realitzar-se en l'Oficina de Turisme.

La regidora de Turisme, Selene Blázquez, ha destacat que "un any més, apostem per aquesta mena d'activitats, que es realitzen a l'aire lliure i que per la seua varietat resulten molt atractives per a aquells que ens visiten no sols en temporada alta sinó durant la major part de l'any". Blázquez assenyalava que "en tots els casos, compten amb la presència d'un guia oficial i comptaran amb totes les mesures d'higiene i prevenció necessàries dins dels protocols antiCOVID19".

Els fullets on figuren totes les activitats poden obtindre's en les Oficines de Turisme i dependències municipals o a través de la webs municipals www.alcaladexivert.es i www.alcossebre.org.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.