Compromís demana posar en valor la vinculació de l’autora de l’any Carmelina Sánchez Cutillas amb Alboraia

1042

Compromís per Alboraia ha presentat un registre d’entrada on es demana que des de l’Ajuntament d’Alboraia es done difusió a la vinculació de Carmelina Sánchez Cutillas,  nomenada escriptora de l'any 2020 de la Acadèmia Valenciana de la Llengua, amb Alboraia.

Compromís demana que Alboraia informe de la vinculació de la escriptora pels mitjans municipals que de la mateixa forma es passe el material gràfic als centres escolars del poble "perquè en molts casos estaran treballant la seua figura en l’aula per l’efemèride de l’Acadèmia i els sera d’interés".

Membres del grup municipal, com altres ciutadans-es d’Alboraia, van participar llegint poemes de l’autora de l’any 2020 en l’acte de presentació de l’exposició de l’Acadèmia Valenciana de la Llengua en la Casa de Cultura del Poble en novembre. Durant l’acte van ser conscients de la vinculació de Carmelina Sánchez Cutillas amb Alboraia, ja que va participar en l’edició de 1999 en el lliurament dels premis Sor Isabel de Villena que es realitzava a Alboraia.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.