El Xufa Rock arranca amb la presentació del documental de Pep Gimeno Botifarra

483

Alboraia. Xufa Rock 2014

Aquest divendres el Xufa Rock continua amb les activitats prèvies al festival que tindrà lloc la nit de Sant Joan. Divendres es presentarà al Teatre l’Agrícola d’Alboraia el documental Pep Gimeno Botifarra, el cant de les arrels un documental d’Albert Montón que compta amb el suport de la Universitat de València entre d’altres, patrocinadors també del Xufa Rock.

A més, seguint amb la promoció dels productes de l’Horta que caracteritza al festival, durant la presentació del documental es sortejarà una caixa de verdures ecològiques cedida per La Fanecà i un sopar al Sequer Lo Blanch,  col·laboradors del Xufa Rock.

Finalment la nit de Sant Joan tindrà lloc el festival, que ja compta amb la confirmació de totes les bandes, encapçalades per la presentació del nou disc de La Gossa Sorda, publicat a internet aquest mateix divendres. A més també participaran coneguts grups valencians l’Orquestra la Pato, Smoking Soul’s i la darrera confirmació Senior i el Cor Brutal. A més a les 19h hi haurà una actuació per a xiquets, el Xufa Kids, a càrrec de Rodamons Teatre.

Entre els col·laboradors destaquen nombrosos productors de xufa i orxata, la D.O Xufa de València i La Unió de Llauradors, les principals universitats valencianes: la Universitat Politècnica de València, la Universitat de València així com la Diputació de Valènci i l’Ajuntament d’Alboraia.

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.