Alboraia tanca les platges de la Patacona i Port Saplaya Nord per segona vegada en dos setmanes

937

L’Ajuntament d’Alboraia ha comunicat al voltant de les 15 hores de hui la prohibició per al bany a la platja de la Patacona i Port Saplaya Nord després de la comunicació emesa pel Servei de Planificació de Recursos Hidràulics i Qualitat de les Aigües de la Generalitat Valenciana, ordenant el tancament de la zona de bany per detectar nivells elevats de paràmetres microbiològics.

Es tracta de la segona vegada que es tanquen les platges d’Alboraia en menys de dos setmanes després de que el passat 14 de juny, el mateix motiu obligara a prohibir el bany a la Patacona tot i que el dissabte 15 de juny es va llevar la prohibició.

Segons l’Ajuntament, les mostres de les aigües analitzades van superar ahir els límits establerts segons el Reial decret 1341/207 d’11 d’octubre sobre la gestió d’aigües de bany per a ser aptes per al bany.

L’àrea de Medi Ambient i Platges municipal ha rebut hui els resultats de les analítiques per part del Servei de Planificació de Recursos Hidràulics i Qualitat d’Aigües i l’Ajuntament ha activat el protocol de forma automàtica, convocant l’òrgan Gestor de Platges i informant al Servei de Socorrisme, Policia Local i a la ciutadania. Es procedirà a prendre una nova mostra d’aigua en aquest punt en el dia de hui, els resultats del qual es comunicaran quan s’obtinguen.

Des de l’Ajuntament asseguren que han posat tots els recursos necessaris per descobrir on pot estar el problema i solucionar-ho el més prompte possible.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.