Alboraia nada en favor de les persones amb dany cerebral adquirit en la II Travesía por Relevos Clara Morales

735

Un total de 400 nadadors estaven convocats en la II Travesía por Relevos Clara Morales, l’esdeveniment esportiu i solidari que s’ha celebrat recentment en aigües de la Patacona, a Alboraia, baix l’organització de l’Ajuntament, el Club de Natació de la Patacona i el Centre Esportiu Suma Patacona en col·laboració amb més de 30 entitats.

Els participants, que formaven grups per parelles i superaven la prova per relleus, van recórrer un total de 3.000 metres, 1.500 metres cadascun. El bon clima característic del mar de la Patacona va acompanyar a la iniciativa, la qual cosa va permetre als assistents gaudir d’una competició agradable, així com de les zones de guarda-roba i avituallament que es van instal·lar per a l’ocasió.

Miguel Chavarría, alcalde d’Alboraia, va assistir a l’acte junt amb Manolo Dueñas, regidor d’Esports, per a animar als participants i realitzar el lliurament de premis del circuit que es realitza en honor a Clara Morales, víctima d’un aneurisma el passat mes de novembre, i en benefici de la Asociación de Daño Cerebral Adquirido de la Provincia de Valencia Nueva Opción.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.