Alboraia mantindrà l’Oficina per la promoció de l’ús del valencià al acceptar una reclamació del Bloc al pressupost

345

El Bloc d’Alboraia ha aconseguit el manteniment de l’Oficina per la promoció de l’ús del valencià durant 2009. A pesar del vot en contra del Bloc al pressupost de l’Ajuntament per a 2009, l’equip de govern del PP s’ha vist obligat a modificar la seua pretensió d’el•liminar l’Oficina per a la promoció de l’ús del valencià perquè els informes tècnics deien que s’havia de mantindre l’oficina i el tècnic assignat.

+ Alboraia aprueba el plan de endeudamiento y el presupuesto definitivo para 2009

La regidora del Bloc en l’Ajuntament d’Alboraia, Àngels Belloch, ha manifestat que “al PP no li ha quedat altre remei que mantindre l’Oficina perquè els informes tècnics indicaven que la nostra reclamació havia de ser admesa”.

Cas de no fer-ho, l’alcalde podria haver incurrit en un cas de pressumpta prevariació. Com existia un reglament municipal per a la promoció del valencià que obligava a una dotació mínima, el PP no ha pogut deixar sense funcionar l’oficina perquè el reglament és vigent.

El Bloc manifesta que “encara així estem preocupats pel futur de l’Oficina. Ells han demostrat que la seua voluntat és acabar amb ella i que no tenen cap interés per la promoció del valencià”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.