Compromís demana senyalitzar la ruta de la Barraca de Blasco Ibáñez per a la seua promoció turística

1092

Compromís per Alboraia ha presentat una proposta per a què l’Ajuntament d’Alboraia so·licite una subvenció de la Diputació per a que se senyalitze l’Horta i el Barranc. Entre la senyalització, Compromís demana que es rotule una ruta de La Barraca a Alboraia.

Alboraya barraca blasco ibañezEn la seua proposta, la coalició nacionalista recupera una proposta que ja va fer en 2017, quan va aprofitar que el Consell de la Generalitat Valenciana havia declarat l’any 2017 com any Vicent Blasco Ibáñez per a commemorar el 150 aniversari del naixement de l’autor valencià (va nàixer el 29 de gener de 1867).

En aquella propsota, Compromís per Alboraia justificava la senyalització de la ruta per les continues referències a Alboraia que va fer Vicent Blasco Ibáñez en una de les seues novel·les més conegudes, ‘La Barraca’.

Angels Belloch, portaveu de Compromís per Alboraia, considera que “és una bona forma de promocionar la imatge turística d’aquest poble de l’Horta, i que es podria materialitzar amb la publicació de la ruta en la web, la seua publicació en format paper (futllets i altres formats), a més de la senyalització amb cartelleria”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.