Alboraia comença pel carrer Miracle la reurbanització del casc urbà per convertir-lo en ‘zona 30’

1
167

obras urbanización centro alborayaL’Ajuntament d’Alboraia ha posat en marxa dues obres públiques en el casc urbà del municipi amb la finalitat de renovar la xarxa d’aigua potable dels carrers Miracle i Salvador Giner i la reurbanització del carrer Miracle.

“La intenció de l’equip de Govern és que Alboraia forme part de les ciutats amables d’Europa, on es resta el protagonisme al cotxe i es preval la mobilitat del vianant i les bicicletes. Amb aquestes obres estem urbanitzant i millorant el casc tradicional i afegint zona per als vianants. L’objectiu final és que la velocitat de circulació en tot el centre siga a 30 kilòmetres per hora”, comenta la regidora d’Urbanisme, Ana Bru.

Les obres de renovació de la xarxa d’aigua potable dels carrers Miracle i Salvador Giner consistiran a canviar la canonada de proveïment d’aigua principal i de les escomeses domiciliàries.

A més, es procedirà a la substitució de la xarxa de sanejament del carrer Miracle, en el tram comprès entre els carrers Molí i Botànic Cabanilles.

D’altra banda, es realitzarà l’obra de reurbanització del carrer Miracle, en el tram comprès entre els carrers Andrés María Pastor i Botànic Cabanilles. La previsió per a la finalització d’aquestes obres, que es desenvoluparan en dues fases, serà al febrer de 2015.

La primera fase constarà de dues intervencions: la primera durarà tres setmanes aproximadament i afectarà al carrer Miracle, en el tram comprès entre els carrers Andrés María Pastor i Cervantes; la següent durarà un mes i serà en el carrer Salvador Giner, en el tram comprès entre els carrers Tavernes Blanques i Miguel Monzó.

Una vegada finalitzades les obres anteriors, es procedirà a l’actuació de la segona fase, que durarà uns tres mesos aproximadament, i ocuparà el tram comprès entre els carrers Andrés María Pastor i Botànic Cabanilles, on es finalitzarà la renovació de la xarxa d’aigua potable i la reurbanització total del carrer Miracle.

Durant aquest període no podran circular vehicles per la zona i s’habilitaran accessos per als vianants als habitatges i comerços.

1 Comentario

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.