Més de 500 persones a la jornada de portes obertes del Col·legi Públic Cervantes d’Alboraia

0
436

Alboraya. Colegio Cervantes. Jornada Puertas Abiertas. Batucada

Més de 500 persones, entre mestres, pares i mares, alumnes i antics alumnes, han participat en la Jornada de Portes Obertes que ha celebrat el Col·legi Públic Cervantes d’Alboraia amb l’objectiu de mostrar el centre educatiu a pares i mares de la localitat, així com veïns i veïnes en general.

La jornada ha constat d’una part lúdica (contacontes, música, tallers, un espectacle de Rodamons Teatre…) i una altra simultània en la qual el professorat del centre ha mostrat les instal·lacions a aquells pares i mares de xiquets en edat escolar interessats a conéixer el col·legi i el seu programa educatiu.

L’Associació de Mares i Pares d’Alumnes (AMPA) del centre, a més, ha participat en les accions lúdiques, i en les informatives, explicant als pares i mares aspectes referents al funcionament de l’escola.

Les qüestions més interessants van ser les que fan referència a la incorporació de l’anglés des dels 3 anys, tant en la línia en valencià com en la de castellà; així com la conciliació familiar, per a la qual cosa es va explicar serveis com l’escola matinera de 7 a 9 hores, la migdiada per als més menuts, les activitats extraescolars o l’aula d’estudi gratuïta al migdia.

La jornada de portes obertes organitzada per la comunitat educativa ha sigut qualificada des de l’AMPA com “un èxit de participació, ja que tenia l’objectiu de mostrar al poble d’Alboraia que som una escola pública activa, actual, participativa, personalitzada, creativa i dinàmica”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.