Albalat dels Sorells trau a licitació la reforma de l’Espai Escorxador per 750.000 euros

649

Amb un import total de 748.460,02 euros, l’Ajuntament d’Albalat dels Sorells ha publicat la licitació de la reforma integral de l’antic escorxador que tornarà a la vida amb el nom d’Espai Escorxador.

Un edifici que, respectant la façana original de l’antic escorxador, es reformarà completament per oferir nombroses possibilitats. Quan estiga acabat, l’espai comptarà amb tres aules de formació i per fer cursos, una gran aula polivalent i per fer exposicions, un espai bebé, una aula de cuina amb 8 foguers, una ludoteca connectada a una gran terrassa, a més de despatxos i altres aules per poder fer reunions.

L’obra és finançada a tres bandes amb una subvenció de la Unió Europea de 136.182 € dins del programa FEDER de creixement sostenible, per la Diputació de València en el programa SOM amb 253.237,14 € i amb 359.041,43 € de fons propis de l’Ajuntament.

Segons comenta Nicolau Claramunt, alcalde de la localitat, portem molt de temps treballant en l’elaboració de la idea del nou edifici, s’han fet reunions informatives per explicar el projecte i ara ja estem a la recta final. Amb esta reforma es pretén fer un edifici energèticament eficient amb la instal·lació d’energies renovables i un bon aïllament tèrmic que permeta un consum reduït d’energia.

En total, més de 800 m² construïts que s’obriran al veïnat en una zona del poble on mai hi ha hagut cap edifici administratiu municipal. Està previst que una vegada iniciades les obres, estes tinguen una durada de 9 mesos.

@hortanoticias en Telegram

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.