Albalat dels Sorells invertirà 539.000 euros de la Diputació en millorar espais públics del municipi

834

L’Ajuntament d’Albalat dels Sorells invertirà 539.000 euros del Pla d’Inversions de la Diputació de València per diferents projectes per al poble que “ens apropen als Objectius de Desenvolupament Sostenible, inclosos en l’Agenda 2030 de les Nacions Unides”, tal com apunten des del consistori.

L’antic edifici l’escorxador en Albalat dels Sorells

Concretament, l’ajuda total es desglosa en diferents accions. En primer lloc, l’ajuntament planteja començar la millora i eficiència en la climatització del Centre Cívic i condicionament de la Gran Via i integració en el parc Hort del Comte, uns projectes que suposen 211.000 euros d’inversió.

Altres actuacions seran l’augment d’instal·lacions fotovoltaiques, autoconsum i comunitats energètiques; la compra d’un nou vehicle elèctric; el Pla Urbà d’Actuació Municipal; l’equipament de material per al nou espai públic en l’antic edifici de l’escorxador o l’adequació i habilitació de places per a mobilitat reduïda en l’Espai Cultural, amb 328.000 euros d’inversió, que completen la destinació de les propostes aprovades per la diputació de València per Albalat dels Sorells.

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.