Albalat dels Sorells canviarà 340 lluminàries a tecnologia led

905

Albalat dels Sorells ha rebut recentment una subvenció de la Unió Europea per continuar canviant les lluminàries a tecnologia led. La inversió total serà de 115.689 € dels que 57.844,84 € seran subvencionats per Europa.

Segons comenta Sònia Clemente, regidora de Medi Ambient, encara queden sectors a Albalat en el que hi ha instal·lades lluminàries de 150 i 250 W potència que es canviaran per altres de tecnologia led de 66 i 40W amb regulació d'intensitat programable. Este canvi suposarà una reducció del 62% del consum energètic en estos sectors i un estalvi econòmic anual de més de 16.000 €.

L'Ajuntament d'Albalat dels Sorells va aprovar l'adhesió a la iniciativa "Salvem la nit" i en este sentit, segons comenta Nicolau Claramunt, alcalde de la localitat; "Estem canviant les lluminàries del poble per unes llums càlides amb 2200k que són més amigables amb el medi ambient i amb la salut humana. Les lluminàries que s'instal·laran, per les seues característiques no atrauen insectes, ens permeten descansar millor i en enfocar cap a terra, il·luminen millor i no contaminen el cel de la nit", ha conclòs Claramunt.

Els carrers on es canviaran les lluminàries seran: Crist de les Ànimes, Comandant Martí, Rector Gimeno, Carrer Alacant, Carrer Major a partir de Crist de les Ànimes, Carrer la Closa de Miró, Pere March des de Verge del Roser fins a Crist de les Ànimes, Jaume I i carrer Abadia.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.