Albalat dels Sorells asfalta 4 carrers amb l’ajuda de la Diputació

351

Amb una inversió de 27.392,60 euros del Pla de Millores de Camins de la Diputació de València, l’Ajuntament d’Albalat dels Sorells continua fent millores en els carres del poble. En esta ocasió 4 carrers que tenien el ferm amb mal estat s’asfaltaran de nou.

Segons comenta Nicolau Claramunt, alcalde de la localitat, amb esta actuació, “es continua amb l’objectiu d’anar millorant les condicions d’alguns carrers que pel pas del temps s’han anat deteriorant”.

“Som conscients que queda feina per fer, alguns carrers que també hauran de ser asfaltat i altres que esperen ser millorats i per als que caldrà buscar una solució per a convertir-los en un carrer més adient amb les línies que marca el Pla de Mobilitat recentment aprovat”, assenyala l’alcalde.

En este sentit, l’equip de Govern continua treballant per anar fent intervencions allà on cal fer-les i procurant fer-les perquè perduren en el temps.

Al mateix temps, s’està aprofitant el fressat que s’obté dels carrers per millorar el pàrquing del poliesportiu, escampant una capa de grava que es premsarà per evitar el fang els dies de pluja, ha conclòs Claramunt.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.