Alaquàs celebra el sorteig per a la concessió de 146 parcel·les de la Xarxa d’Horts Urbans

10 lecturas

L’Ajuntament d’Alaquàs va celebrar el sorteig públic per a la concessió de 146 parcel·les de la Xarxa d’Horts Urbans. Aquesta convocatòria es va obrir el passat 15 de setembre per tal de renovar, tal i com estableixen les bases, l’adjudicació dels horts per a 4 anys més i donar la participació a nous veïns interessats.

xarxa-horts-urbans-alaquas-sorteig

A través d’aquest sorteig s’han adjudicat autoritzacions d'ús per al cultiu de les Fases I (L’Hortet de Ramón) i III (L’Hortet dels Rioja) de la Xarxa d'Horts Urbans d'Alaquàs. El resultat del sorteig es pot consultar al següent enllaç http://www.alaquas.org/documento.asp?id_do=15837&i=0.

De les 148 parcel·les, es destinaran 60 places a persones en situació de desocupació, altres 62 a jubilats i les 26 restants aniran dirigides a la resta del públic en general.

La Xarxa d'Horts Urbans d'Alaquàs es va crear amb l'objectiu de fomentar la participació ciutadana i el desenvolupament sostenible, l'educació ambiental, la recuperació de l'agricultura tradicional i ecològica, a més de promoure les relacions i l'intercanvi intergeneracional.

Un total de 18.000 metres quadrats per a l’hort i més de 150 parcel·les formen la Xarxa d’Horts Urbans, un compromís de l’Ajuntament d’Alaquàs per a aquesta legislatura. La seua dotació va estar fruït d’un acord entre l’Ajuntament i els propietaris veïns i veïnes d’Alaquàs, que han realitzat un gran esforç per a la posada en marxa d’aquesta iniciativa que pretén fomentar la participació ciutadana, el desenvolupament sostenible, l’educació ambiental i la recuperació de l’agricultura tradicional i ecològica, promovent les relacions i l’intercanvi generacional.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí