Alaquàs recapta més de 1.000 euros en el tradicional Mercat Solidari

834

L’Ajuntament d’Alaquàs, la Casa de Joventut Sauqala, la Comissió Solidària i els Corresponsals Juvenils han organitzat un any més, amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants d’Alaquàs CAdA i una gran representació els comerciants del municipi, el tradicional Mercat Solidari del 5 de gener. Una jornada solidària en la qual es van recaptar un total de 1.000 euros que aniran destinats al projecte Joc Solidari.

Un total de 45 joves així com les voluntàries europees van participar en l’organització de l’activitat amb la venda de productes i la realització de tallers per a xiquets i xiquetes.

L’activitat formava del programa de Nadal Alaquàs i va comptar amb la participació dels centres escolars del municipi i associacions cooperatives i humanitàries com el Refugio de Aquiles, Aldeas infantiles S.O.S, Asociación Boliviana de València, Ajuda als pobles, Creu Roja Alaquàs, Fundación Agua de Coco, Asociación de baile Kalinka, Plataforma de Afectados por la Hipoteca Horta Sud.

Pel que fa als comerciants van col·laborar Papelería Folder , Joyería Lorena, Joyería Ballesteros, Muebles Ortega, Azual Esteticista, La Saleta, Mobles Hèctor, Idónea Electrodomésticos, Cortinajes Moratalla, Somnis, Cristalería Santafosta, Floristería Tornasol, Lencería-Mercería Sonia, Retapizados M y M, Marogar, Brocat, Lencería Estrella, Optica d’Alaquàs, Motos Abel, Bricofer Jesús Romero, Lamparas El Bollo, Librería La Plaça, Joyería Amparo Romero, Óptics Keca Ramón, Papelería Aguña, Ansi Fotografos, Calzados Rus, Informática UPI, Droguería Artero, Droguería Orti, Papelería Librería Marymar, Sabatería Luna, Calzados Ciscar, Sabores de la Vid, J y M Sosa, Rakel, centre d’estética, Charcutería Cervera, Alfarería Enrique Martí i Associació de Comerciants CAdA.

Des de l’Ajuntament d’Alaquàs es pretén donar visibilitat a aquest tipus d’activitats que fomenten l’ajuda entre persones i els valors de ser humanitari, cooperatiu i solidari amb els més necessitats.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.