Alaquàs posa en marxa beques de transport per a estudiants

434

cartel becas de transporte curso 2014 2015 alaquàsL’Ajuntament d’Alaquàs ha posat en marxa beques de transport per a estudiants. Es tracta d’unes ajudes específiques de mobilitat destinades a col·laborar amb les despeses del transport generades per als estudiants d’Alaquàs que diàriament es desplacen als seus llocs d’estudi.

“Aquesta iniciativa forma part d’una política educativa activa posada en marxa per l’Ajuntament d’Alaquàs per tal de garantir el dret de tot l’alumnat a cursar estudis, tot i fomentant una educació pública i de qualitat”, expliquen des de l’equip de Govern.

Les ajudes estan destinades a tots els veïns empadronats a Alaquàs que realitzen estudis reglats universitaris, Batxiller, cicles formatius de grau mitjà i superior i de PQPI, durant el curs acadèmic 2014/2015 en qualsevol universitat o centre sostingut amb fons públics fora de la població d’Alaquàs. La distancia del domicili familiar del sol·licitant al centre d’estudis ha de ser superior a 6 quilòmetres.

Per a poder beneficiar-se d’aquestes beques, l’Ajuntament d’Alaquàs ha establert, segons les bases de la convocatòria, uns límits de renda segons la unitat familiar del sol·licitant en l’exercici fiscal de 2013, que no podran ser superats. Les bases poden consultar-se a la pàgina web de l’Ajuntament d’Alaquàs www.alaquas.org.

Les sol·licituds hauran de presentar-se en el registre de l’Ajuntament d’Alaquàs de dilluns a divendres de 9 a 14 hores i els dilluns de 16 a 18 hores. El termini de presentació de sol·licituds finalitza el 12 de desembre.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.