Alaquàs obri un nou procés de licitació per a la gestió de l'escola municipal de futbol

456

L’Ajuntament d’Alaquàs ha obert un nou procés de licitació pública per a la gestió de l’Escola Municipal de Futbol d’Alaquàs (EMFA). Tal i com estableix l’anunci oficial fet públic hui en el DOCV, les entitats interessades en la seua adjudicació tenen de temps per a presentar el seu projecte esportiu fins el 24 de maig.

Escola Municipal de Futbol Alaquàs tanca el II Campus de Nadal

Segons ha explicat l'Ajuntament a Hortanoticias, el nou procés de licitació pública s'ha tret a licitació després de la experiència en el Walter i Alaquàs, escola que havia ja finalitzat el seu contracte en el consistori d'Alaquàs.

El nou expedient de contractació per a la gestió de l’Escola Municipal de Futbol comporta el desenvolupament i la gestió íntegra d’aquest servei esportiu consistent en un programa anual d’entrenaments, competicions i events de futbol base, organitzat en grups de diferents edats.

La gestió es realitza mitjançant concessió i comporta la utilització d’espais en les instal·lacions esportives del Terç, que es cedeixen a l’ús durant el termini contractual. El termini de duració del contracte serà de dos anys, a comptar des de l’inici de la temporada 2016-2017.

El contracte serà adjudicat a l’empresa qualificada que acredite reunir els requisits de solvència econòmica, financera i tècnica i que compten amb equips tècnics esportius qualificats.

L’Escola Municipal de Futbol d’Alaquàs compta cada any amb més de 400 xiquets i xiquetes inscrits en les diferents categories esportives establides pels organismes oficials de competicions d’esport en edat escolar. L’Escola, a través de les activitats i competicions que organitza, promou l’esport base així com els valors de l’esportivitat en equip, la motivació i la participació dels xiquets i xiquetes.

L’Ajuntament d’Alaquàs supervisa periòdicament l’explotació i gestió tant esportiva com administrativa de l’entitat que gestiona l’Escola per tal d’oferir una transparència total.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.