Alaquàs invertix 162.000 euros en la renovació del paviment de diferents carrers del polígon industrial del Bovalar

483

Visita Renovació paviment Polígon Abril 2016L’Ajuntament d’Alaquàs ha invertit un total de 162.000 euros en la renovació del paviment de diferents carrers del Polígon Industrial El Bovalar. L’alcaldessa d’Alaquàs, Elvira García, i el regidor d’Urbanisme, Juan Antonio Oñate, han visitat la zona d’intervenció per tal de supervisar l’estat d’aquests treballs. Aquesta obra forma part de la intervenció ‘Millores en infraestructures’ finançada a través dels Plans de la Diputació de València d’Inversions Financerament Sostenibles.

El projecte contempla la renovació del paviment de diferents trams dels carrers Martí, Artesans, Joan XXIII, Senyera i carrer del Cid, zones en les que els tècnics municipals va detectar una major necessitat donat el seu estat. Es tracta d’una actuació pensada per tal de millorar l’accessibilitat i l’estètica de tota aquesta zona així com les condicions de circulació de vehicles i vianants.

A més, l’actuació prevista al carrer del Cid contempla diferents treballs de millora de l’accessibilitat com és la instal·lació de guals per a vianants accessibles, una actuació que dotarà de seguretat aquesta zona i que facilitarà als vianants el seu accés a la calçada destinada a la circulació de vehicles.

Els treballs han contemplat també la renovació del col·lector d’un tram del carrer Artesans per tal de millorar la xarxa de clavegueram.

La millora del Polígon Industrial del Bovalar és un compromís assumit per l’Ajuntament d’Alaquàs amb l’empresariat de la zona amb l’objectiu de millorar l’espai urbà i facilitar la seua accessibilitat.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.