Alaquàs inverteix 120.000 euros en la instal•lació elèctrica i en un nou sistema de climatització al Mercat

659

L’Ajuntament d’Alaquàs ha invertit un total de 120.000 euros en la renovació de la instal·lació elèctrica i en un nou sistema de climatizació del Mercat Municipal. Es tracta d’un compromís assumit per l’equip de Govern amb l’Associació de Venedors i Venedores per tal de continuar millorant les condicions de la instal·lació i que que ha estat subvencionat en un 50% per la Diputació de València a través del programa Inversiones Financerament Sostenibles. L’Ajuntament d’Alaquàs s’ha fet càrrec del 50% de l’import restant.

mercat-municipal-alaquas-2Aquesta actuació garanteix unes condicions ambientals òptimes tant per a venedors com per a compradors de manera que el Mercat Municipal siga un lloc còmode i agradable per a les seues compres. Les obres s’han realitzat durant els últims 3 mesos, aprofitant l’estiu i tal i com es va acordar amb l’Associació de Venedors i Venedores del Mercat per tal de perjudicar al mínim l’activitat pròpia del Mercat.

Pla de reactivació municipal

L’actuació forma part d’un pla més ample dut a terme per l’Ajuntament d’Alaquàs en línia amb la seua política de millora i recolzament del comerç local. En els últims mesos s’està duguent a terme un pla de dinamització del Mercat Municipal per tal d’apropar les seues instal·lacions als veïns i veïnes. Es tracta d’una iniciativa aprovada per unanimitat pel Ple de la Corporació Municipal arran d’una proposta presentada pel grup CET.

La proposta té com a objectiu principal el de donar a conèixer aquestes instal·lacions municipals, fent que a través de diverses activitats culturals i lúdiques els veïns i veïnes visiten el Mercat i es contribueixca a la seua reactivació. Des del passat mes d’octubre es cedeix tots els divendres un espai dins del Mercat a les associacions i entitats interessades per tal de presentar o donar a conèixer el seu projecte o les seues activitats, de manera que s’estimula l’interès per acudir al Mercat i s’involucren també les diferents entitats del municipi.

Dissabte 26 de novembre: Alaquàs Mercat Festival

L’Associació de Venedors i Venedores del Mercat amb la col·laboració de l’Ajuntament han organitzat també per al proper dissabte 26 de novembre una festa en la que es donaran a conèixer tots els productes que es poden adquirir al Mercat. L’event començarà a les 19:30 hores i al llarg de la vesprada hi haurà tot tipus d’activitats per a tots els públics. mercat-municipal-alaquas

Començarà amb tallers infantils i hi haurà degustacions de productes i begudes així com exhibicions de breakdance protagonitzades pel grup local Special K Crew i balls a càrrec de Ahlam Alaquàs. El cuiner Sebastián Romero del Restaurant la Sequieta d’Alaquàs traslladarà també les seues gastrotapes al Mercat i oferirà un showcooking a les 20:15 i a les 20:45 hores. La festa comptarà amb l’animació musical de Mangalarga Producciones.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.