Alaquàs inverteix 120.000 euros en la instal•lació elèctrica i en un nou sistema de climatització al Mercat

0
197

L’Ajuntament d’Alaquàs ha invertit un total de 120.000 euros en la renovació de la instal·lació elèctrica i en un nou sistema de climatizació del Mercat Municipal. Es tracta d’un compromís assumit per l’equip de Govern amb l’Associació de Venedors i Venedores per tal de continuar millorant les condicions de la instal·lació i que que ha estat subvencionat en un 50% per la Diputació de València a través del programa Inversiones Financerament Sostenibles. L’Ajuntament d’Alaquàs s’ha fet càrrec del 50% de l’import restant.

mercat-municipal-alaquas-2Aquesta actuació garanteix unes condicions ambientals òptimes tant per a venedors com per a compradors de manera que el Mercat Municipal siga un lloc còmode i agradable per a les seues compres. Les obres s’han realitzat durant els últims 3 mesos, aprofitant l’estiu i tal i com es va acordar amb l’Associació de Venedors i Venedores del Mercat per tal de perjudicar al mínim l’activitat pròpia del Mercat.

Pla de reactivació municipal

L’actuació forma part d’un pla més ample dut a terme per l’Ajuntament d’Alaquàs en línia amb la seua política de millora i recolzament del comerç local. En els últims mesos s’està duguent a terme un pla de dinamització del Mercat Municipal per tal d’apropar les seues instal·lacions als veïns i veïnes. Es tracta d’una iniciativa aprovada per unanimitat pel Ple de la Corporació Municipal arran d’una proposta presentada pel grup CET.

La proposta té com a objectiu principal el de donar a conèixer aquestes instal·lacions municipals, fent que a través de diverses activitats culturals i lúdiques els veïns i veïnes visiten el Mercat i es contribueixca a la seua reactivació. Des del passat mes d’octubre es cedeix tots els divendres un espai dins del Mercat a les associacions i entitats interessades per tal de presentar o donar a conèixer el seu projecte o les seues activitats, de manera que s’estimula l’interès per acudir al Mercat i s’involucren també les diferents entitats del municipi.

Dissabte 26 de novembre: Alaquàs Mercat Festival

L’Associació de Venedors i Venedores del Mercat amb la col·laboració de l’Ajuntament han organitzat també per al proper dissabte 26 de novembre una festa en la que es donaran a conèixer tots els productes que es poden adquirir al Mercat. L’event començarà a les 19:30 hores i al llarg de la vesprada hi haurà tot tipus d’activitats per a tots els públics. mercat-municipal-alaquas

Començarà amb tallers infantils i hi haurà degustacions de productes i begudes així com exhibicions de breakdance protagonitzades pel grup local Special K Crew i balls a càrrec de Ahlam Alaquàs. El cuiner Sebastián Romero del Restaurant la Sequieta d’Alaquàs traslladarà també les seues gastrotapes al Mercat i oferirà un showcooking a les 20:15 i a les 20:45 hores. La festa comptarà amb l’animació musical de Mangalarga Producciones.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here