Alaquàs i Benetússer mostren els seus principals atractius històrics i culturals a València

5 lecturas

Alaquas_Benetusser_Turismo

L’alcaldessa d’Alaquàs, Elvira García Campos i la Diputada de Turisme, Pilar Moncho, han inaugurat aquest matí l’espai que Alaquàs ocupa aquesta setmana a l’Oficina de Promoció Provincial de la Diputació de València. Un espai a través del qual el municipi mostra els seus principals atractius històrics i culturals.

La primera edil ha destacat la importància d’aquest espai promocional ja que “l’Oficina de Promoció és una bona oportunitat per donar a conèixer a València els nostres atractius patrimonials, principalment el nostre Castell, així com la nostra cultura, la nostra música i tot el que un municipi com el nostre pot oferir als visitants”.

Fotografies i publicacions sobre el Castell d’Alaquàs i la seua riquesa arquitectònica, peces d’artesania, música local, llibres d’història així com altres atractius omplin l’oferta del municipi que es pot trobar a aquesta oficina ubicada al carrer Poeta Querol i que es pot visitar dijous i divendres de 10 a 19 hores i el dissabte i el diumenge de 10 a 14 hores.

Alaquàs comparteix espai amb el municipi veí Benetússer. La inauguració ha comptat també amb la presència de la seua alcaldessa, Eva Sanz.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí