Alaquàs demana ajuda a Puig per a ser subseu de l’Agència Valenciana de la Innovació

1422

L’Alcaldessa d’Alaquàs, Elvira García Campos, es va reunir ahir amb el President de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, per donar-li a conèixer les celebracions que està preparant Alaquàs amb motiu del Centenari de la Declaració del Castell d’Alaquàs com a Monument Històric Artístic Nacional.

La primera edil va convidar formalment al mandatari a formar part del Comité d’Honor d’aquest centenari així com també la implicació del Consell en els diferents actes que programe Alaquàs. El responsable del Consell va acceptar la seua participació en el Comité i el seu recolzament a les celebracions i va afirmar que “és magnífic que el Castell siga el fil conductor del progrés del poble”.

L’alcaldessa, que va assistir a l’audiència acompanyada del Regidor de Cultura, Toni Saura i del director del Castell, Carlos Barberà, va oferir el Castell com a centre per albergar diferents accions culturals de la Generalitat així com també possibles reunions del Consell durant els mesos de celebració del Centenari.

La primera edil va aprofitar la visita també per demanar al President el seu recolzament per tal de treballar amb el Ministeri de Medi Ambient en la posada en marxa del Centre d’Investigació Forestal i li va proposar també ser subseu de l’Agència Valenciana de la Innovació.

Per la seua banda, el director general d’Administracions Públiques, Toni Such, que va estar present en la reunió, va animar els representants d’Alaquàs a participar en una nova convocatòria de fons FEDER per a rehabilitació de patrimoni municipal.

@hortanoticias en Telegram

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.