Alaquàs convoca el PreFRA 2017 per a triar les bandes valencianes que actuaran enguany al Festival

0
385

L’Ajuntament d’Alaquàs ha posat en marxa una vegada més el concurs musical PreFRA. Emergents 2017 per tal de seleccionar els grups locals i valencians que enguany participaran al Festival Rock d’Alaquàs (FRA). Es tracta de la sisena edició d’aquest concurs que s’ha consolidat gràcies a l’èxit de participació aconseguit en les últimes edicions i al qual s’han presentat al llarg d’aquests anys més de 150 formacions valencianes.

La iniciativa té per objectiu donar la possibilitat democràtica a totes les formacions musicals d’Alaquàs de participar en aquest festival que serveix com a plataforma de promoció i per donar suport a la creació musical que es genera a Alaquàs. El FRA continua sent un dels festivals de música independent i públic més importants que aposta per una oferta musical pública on es combinen grups nacionals amb locals de dilerents estils.

El concurs ofereix la possibilitat de formar part del cartell a un número d’entre 1 a 2 grups de música emergents de la Comunitat Valenciana, d’una forma participativa i oberta. Podran inscriure’s tots els grups o solistes procedents de qualsevol punt de la Comunitat Valenciana que no tinguen contracte en vigor amb cap discogràfica, presentant les seues composicions originals que no hagen estat editades, publicades o distribuïdes comercialment, al correu prefra@alaquas.org. El termini comença el 15 de febrer i finalitza l’11 de març de 2017.

Totes les bandes presentades es publicaran a la web de www.festifra.net i a la web www.alaquas.org. A partir d’eixe moment totes les persones interessades en participar poden triar el grup, banda o solista que més els agrada. La votació popular tindrà un termini de 15 dies naturals des del moment de la publicació del llistat de grups presentats.

L’organització i el jurat farà la tria d’1 o 2 grups de les 6 bandes més votades a la fase de votació popular. El guanyador o guanyadors es donaran a conèixer públicament al mes de maig. Aquest dia es publicarà aquesta informació a la web del Festival. L’organització es guarda el dret i opció de, en cas de tindre qualsevol discrepància en el veredicte, dubte o en cas de igualtat entre grups, realitzar un concert en directe amb la/les bandes que considere.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here