Alaquàs construirà en plena crisi 175 vivendes protegides enfront del parc de La Sequieta

10 lecturas

Alaquàs impulsa la construcció de 175 noves Vivendes de Protecció Pública (VPP) en els solars existents enfront del parc de La Sequieta, concretament als carrers Lanjarón, Vicente Lis de Barona i Santa Ana. Un 30% d'elles, 52 vivendes, seran de règim especial. És a dir, que es destinaran a col•lectius socials desfavorits i amb un baix nivell de renda. Les restants 123 vivendes tindran la qualificació de règim general, 5 de les quals s'adaptaran per a persones amb algun tipus de minusvalidesa.
Així ho ha anunciat l'alcalde d'Alaquàs, Jorge Alarte, després d'explicar que l'Ajuntament d'Alaquàs i l'Institut Valencià de la Vivenda (IVVSA) han signat un protocol de col•laboració pel qual aquests 175 habitatges començaran a construir-se en dates pròximes.

El termini per a sol•licitar els habitatges s'obrirà el 12 de gener i conclourà el 26 d'aquest mateix mes. Per a optar a una de les 175 VPP la informació haurà de presentar-se en l'Oficina Municipal de la Vivenda (OMV) situada en l'Ajuntament d'Alaquàs.

Quant als requisits, tal com estableix el Pla Municipal de la Vivenda, tindran prioritat aquells sol•licitants que siguen menors de 35 anys i que estiguen empadronats com a mínim des de fa dos anys a Alaquàs.

L'alcalde d'Alaquàs, Jorge Alarte, ha assenyalat que s'han aconseguit els objectius marcats inicialment en el Pla Municipal de la Vivenda d'Alaquàs i ha recordat que en tan sols un any i mig de vigència de l’esmentat pla, “s’han entregat 600 pisos de protecció pública”.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí