Alaquàs celebra el X aniversari de l’apertura del Castell

0
144

Alaquàs celebra enguany el X Aniversari de l’obertura del Castell d’Alaquàs. Diversos actes commemoratius ompliran la programació preparada per l’Ajuntament d’Alaquàs per celebrar aquesta fita història que va suposar la recuperació d’aquest emblemàtic monument com un gran espai públic al servei dels seus veïns.
El dijous 28 de febrer a les 19:30 hores tindrà lloc l’acte central de commemoració amb la participació de la Unió Musical d’Alaquàs, Carabau Teatre, el Consell de Xiquets i Xiquetes, els Corresponsals Juvenils d’Alaquàs i el Centre de Formació de Persones Adultes

L’acte central de commemoració tindrà lloc el dijous 28 de febrer a les 19:30 hores amb un espectacle confeccionat per grups locals i que comptarà amb la participació de la Unió Musical d’Alaquàs, Carabau Teatre, Consell de Xiquets i Xiquetes, Corresponsals Juvenils d’Alaquàs i el Centre de Formació de Persones Adultes. A continuación es procedirà a la inaguració de l’exposició “Els tresors del Castell. Un recorregut arqueològic pel Castell d’Alaquàs”.

Les celebracions continuaran el divendres 1 de març amb la presentació del Quadern d’Arquelogia del Castell d’Alaquàs “Arqueologia i història del Castell d’Alaquàs”, confeccionat pels arqueòlegs Paloma Berrocal i Víctor Algarra. A continuació tindrà lloc el concert Serenata per a Vents Dvorák a càrrec de la Unió Musical d’Alaquàs, dins de les actuacions programades amb motiu del cicle Música al Castell.

El dimecres 6 de març a les 19 hores es celebrarà la conferència “El Castell d’Alaquàs, bell element secular del paisatge de l’Horta”, a càrrec de l’alaquaser Rafa Roca Ricart. El dilluns 11 de març es celebrarà la conferència “Alaquàs i la seua gent al moment de la construcció del Castell” a càrrec d’Enric Juan Redal, director de Quaderns d’Investigació.

El Castell d’Alaquàs vol celebrar també el seu aniversari amb els xiquets i xiquetes d’Alaquàs amb una festa infantil el proper dissabte 9 de març a partir de les 11 hores. A les 12 hores tindrà lloc l’espectacle “Un castell de contes i música” i tallers infantils sobre arqueologia i manualitats d’11 a 14 hores.

Al llarg de tot el dissabte 9 de març hi haurà visites guiades al Castell cada hora, que seran realitzades pels arqueòlegs i que estaran orientades a les troballes arqueològiques. Les visites inclouen un recorregut per l’exposició sobre arqueologia.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.