Alaquàs celebra aquesta setmana el 13é aniversari de l'obertura del Castell

1248

Aniversari Castell AlaquàsAlaquàs celebra enguany el 13é Aniversari de l'obertura del Castell d’Alaquàs. Diversos actes ompliran la programació preparada per l’Ajuntament d’Alaquàs per celebrar aquesta fita històrica que va suposar la recuperació d’aquest emblemàtic monument com un gran espai públic al servei dels seus veïns.

Les activitats s’iniciaran el dimecres 24 de febrer a les 20 hores amb un matx d'improvisació a càrrec de l’Escola de Teatre Joan Alabau. La programació continuarà el dijous 25 de febrer a les 19.30 hores amb una Ruta Històrica Al-Aquas. Es tracta d’una visita teatralitzada pel Castell i el Centre Històric d'Alaquàs a càrrec de l’associació Via Heraclia. Per tal de participar en aquesta visita és necesaria la seua inscripció prèvia a la recepción del mateix Castell.

El divendres 26 de febrer hi haurà un taller d'història a càrrec del director de Quaderns d’Investigació i que comptarà també amb la participació de dos membres d’aquesta publicació com són Adrià Hernández i Lola Alfonso. Aquest taller està destinat a persones interessades per la història local i caldrà inscriure’s a la recepció del Castell.

A les 19 hores d’aquesta mateixa vesprada tindrà lloc l’acte institucional del XIIIè Aniversari del Castell d'Alaquàs, dins del qual es presentarà el quadern Els Grafits històrics del Castell d’Alaquàs elaborat pels arqueòlegs Victor Manuel Algarra Pardo i Paloma Berrocal Ruíz. A continuació tindrà lloc una conferència sobre els Grafits del Castell a càrrec de l’arqueòleg Víctor Algarra.

Exposicions fotogràfiques

El dissabte 27 de febrer li arribarà el torn a les exposicions. A les 11.30 hores tindrà lloc la inauguració de l’exposició fotogràfica Alaquàs en Festes així com el lliurament dels premis del II Concurs de Fotografia que dóna nomn a aquesta exposició i que es va posar en marxa en Festes Majors per d’oferir una mirada diferent i innovadora convidant a participar a qualsevol interessat en fotografiar l’esperit de la festa més alaquasera. A les 12 hores tindrà lloc la inauguració de l'exposició Imatges per al Futur, una sel·lecció d’imatges de gent d’Alaquàs, en altres temps.

Espectacle i tallers infantils

El Castell d’Alaquàs vol celebrar també el seu aniversari amb els xiquets i xiquetes d’Alaquàs. La programació infantil s’encetarà a les 11 hores amb diversos tallers i a les 12.30 hores hi haurà un espectacle Infantil. El Ball de San Vito presentarà La Terra dels Babaus.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.