Alaquàs celebra amb èxit el II Duatló de la Dona

708

duatló de la dona AlaquàsAlaquàs va viure el passat diumenge 3 d’abril la 'Gran Festa del Duatló'. Quasi 400 persones es van inscriure en el II Duatló d’Alaquàs organitzat pel club de Triatló d’Alaquàs Triculpelat, la Federació de Triatló de la Comunitat Valenciana i l’Ajuntament d’Alaquàs per promocionar aquest esport i commemorar el Dia Internacional de la Dona.

Esport i reptes va ser el més destacat d’aquesta jornada en la que es van donar cita dues proves. Per una banda, el Duatló de la Dona Supersprint, preparat especialment en homenatge a totes les dones i que va comptar amb la participació de més de 120 persones, la majoria d’elles debutants en aquesta modalitat esportiva que combina carrera a peu i cicilisme. Aquesta modalitat va constar d’una volta al primer segment de la cursa a peu de 2, 5 quilòmetres, una volta al segment ciclista de 7 quilòmetres i una volta al segon segment de la cursa a peu de 1, 15 quilòmetres. L’eixida va tindre lloc a les 11.30 hores.

La primera dona en arribar a la meta va ser Cristina Llinares Climent, del CA Safor Delikia Sport, seguida de Mari Carmen Iñesta Palomar, de Pasico a Pasico, i Nerea Ortíz Serrano, del CDM Avant Moncada Triatló y Paratriatlón. L’alcaldessa d’Alaquàs, Elvira García Campos, acompanyada del regidor d’Esports, Fran Evangelista, van ser els encarregats de lliurar els trofeus. En la categoria de Supersprint, els primers en arribar a la meta van ser Alejandro Ortiz Serrando, del CDM Avant Moncada Triatló i Paratriatló, David Cantero del Campo, de Triculpelat Alaquàs i Pablo Tudón Blasco, del Tricanet de Berenguer.

La prova va estar dissenyada com una clara aposta per la iniciació a l’esport del duatló i triatló, especialment pensada per a les dones i per a les persones que volen començar a practicar aquesta modalitat esportiva. Cal destacar també el perfil de l’esportista experimentada que va competir per millorar les seues marques i preparar la temporada que començarà en breu.

Al mateix temps, es va celebrar el II Duatló Vila d’Alaquàs. Va constar de dues voltes al primer segment de la cursa, amb un total de 5 quilòmetres, tres voltes al segment ciclista amb un total de 21 quilòmetres i una volta al segon segment de la cursa a peu amb un total de 2, 5 quilòmetres. L’eixida masculina va tindre lloc a les 9 hores i la femenina a les 9.05 hores.

En la modalitat masculina els guanyadors van estar Alberto Romero Esteve, Jose María Sayas de Haro i David Sánchez García. En la esprint femenina va aconseguir pòdium Ana Soler Calvo, María Dolores Barrera Barberà i Daría Suárez Tourís.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.