Alaquàs aprova una moció per a exigir la construcció del col•legi Ciutat de Cremona

0
50
Bankia

L’alcaldessa d’Alaquàs, Elvira García, va presentar al Ple de la Corporació Municipal una moció en la que s’exigeix a la Generalitat Valenciana la construcció del col•legi públic Ciutat de Cremona. La moció va eixir endavant amb els vots del tres grups municipals (PSPV, PP i Compromís).
Aquesta moció es produeix arrel de la reunió mantinguda a la Conselleria d’Educació el passat 5 d’octubre i d’un document redactat pel Consell Escolar del centre a instàncies del sector pares i mares on es demana “des de tots els àmbits possibles que s’incloga la construcció d’aquest centre escolar als pressupostos de la Generalitat Valenciana per a l’any 2012”.

García ha volgut fer seues les paraules dels pares i mares del Ciutat de Cremona i dels representats al Consell Escolar amb aquest document i s’ha compromés, tal i com s’ha vingut fent fins ara, a treballar per la construcció d’aquest centre, participant activament en les accions i mobilitzacions organitzades per la comunitat educativa.

En la moció s’exigeix, tal i com ha sol•licitat el Consell Escolar, la inclusió de la construcció del centre en els Pressupostos Generals per al 2012 així com instar als diferents grups polítics amb representació en Les Corts perquè presenten esmenes als Pressuposts Generals.

L’alcaldessa ha insistit en la seua voluntat d’aquesta moció aprovada de manera unànime per tots els partits polítics que conformen la Corporació Muncipal. En aquest sentit, ha recordat el seu compromís de consensuar amb els tres partits polítics qualsevol qüestió que afecte a Alaquàs amb l’únic objectiu d’unir esforços per a aconseguir una major qualitat de vida dels veïns.

Així, ha destacat les diverses accions presses en els últims anys per tal de denunciar la situació que pateix aquest centre d’ensenyament en el que estudien més de 500 alumnes, tant les gestions realitzades des de l’Ajuntament d’Alaquàs com el treball realitzat per la direcció del centre d’ensenyament i per l’Associació de Pares i Mares.Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here