Alaquàs, Aldaia i Xirivella aportaràn idees al nou mapa de concessió del servei públic de transport

1092

La Plataforma pel Transport Públic de l’Horta Sud, que compren els municipis d’Alaquàs, Aldaia, Xirivella, Barri del Crist i Avinguda de la Pau de Mislata, realitzarà aportacions i suggeriments de millora al nou mapa de concessió del servei públic de transport de viatgers per carretera que està elaborant en aquests moments la Conselleria d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori.

Plataforma transporte publico Aldaia, Alaquas y XirivellaAixí es va acordar ahir en la reunió celebrada al Castell d’Alaquàs entre els alcaldes d’Alaquàs, Aldaia i Xirivella, Elvira García Campos, Guillermo Luján i Míchel Montaner i la Plataforma pel Transport Públic d’Alaquàs, Aldaia, Xirivella, Barri del Crist i Avinguda de la Pau de Mislata. En l’encontre es van posar en comú les necessitats i les demandes dels usuaris de transport públic i es va decidir continuar treballant per traslladar a l’administració autonòmica totes aquestes peticions.

La Plataforma pel Transport Públic de l’Horta Sud es reuneix de manera periòdica amb els primers edils per informar-los de primera mà de totes les necessitats en matèria de trasnport de viatgers. Ara, arran del mapa de concessió que prepara la Conselleria, elaboraran un document per tal de fer arribar les propostes.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.