Alaquàs abona els 160.501 euros del segon termini del programa Xarxa Llibres

500

L’Ajuntament d’Alaquàs va abonar ahir dilluns 2 de gener el segon termini del programa Xarxa Llibres a través del qual s’han beneficiat en esta fase un total de 1.953 alumnes d’Alaquàs de Primària, Secundària i Formació Professional bàsica amb un import total de 160.501 euros.

Amb aquesta segona fase, l’Ajuntament d’Alaquàs, la Diputació de València i la Conselleria d’Educació conclouen el pagament de totes les ajudes del programa Xarxa Llibres per al qual han invertit un total de 406.209 euros.

L’alcaldessa d’Alaquàs, Elvira García Campos, ha informat que “totes les famílies adherides al programa han rebut ja la seua ajuda, la qual cosa suposa que s’han beneficiat de la iniciativa un total de 2.561 alumnes d’Alaquàs entre la primera i la segona fase”.

La primera edil ha destacat una vegada més “la importància d’iniciatives com aquestes per tal d’ajudar a les famílies a fer front a despeses com la compra de llibres o materials” i ha insistit en “continuar treballant per una política en la que siguen prioritaris la formació de les persones i el benestar social dels veïns i veïnes”.

Xarxa Llibres és una iniciativa de la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport publicada el passat 26 d’octubre de 2015 en col·laboració amb la Diputació de València i l’Ajuntament d’Alaquàs a través de la qual cadascuna de les institucions finança un terç de l’ajuda total.

L’ajuda pot arribar fins a 200 euros per cada alumne i s’abona en dues parts: un primer pagament de fins a 100 euros, que correspon al de la primera fase, i un segon pagament per la quantitat restant fins a completar l’import del cost subvencionable, amb un màxim de 200 euros per alumne.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.