Alaquàs abona el primer termini del programa Xarxa Llibres a les famílies dels 2.345 estudiants beneficiats

367

L’Ajuntament d’Alaquàs ha abonat hui dijous 7 d’abril el primer termini del programa Xarxa Llibres a través del qual s’han beneficiat un total de 1.815 famílies, el que suposa un total de 2.345 alumnes de primària, secundària i Formació Professional bàsica dels col·legis públics i concertats d’Alaquàs amb un import total de 224.070 euros. El segon termini es farà efectiu en finalitzar el curs.

L’alcaldessa d’Alaquàs, Elvira García Campos, ha manifestat que un dels objectius prioritaris de l’Ajuntament d’Alaquàs és la formació i les polítiques socials. En aquest sentit, i donat el bloqueig que ha suposat per a la Xarxa Llibres la no aprovació del Pressupost, han insistit en que “des del govern municipal hem estat treballant per donar solució a aquesta situació i fer efectiva amb la major brevetat possible aquesta subvenció. El dijous 31 de març vam aprovar una modifició de crèdits i hui ja s’ha fet efectiva l’ajuda”, ha insistit.

Xarxa Llibres és una iniciativa de la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport publicada el passat 26 d’octubre de 2015 en col·laboració amb la Diputació de València i l’Ajuntament d’Alaquàs a través de la qual cadascuna de les institucions finança un terç de l’ajuda total.

L’ajuda pot arribar fins a 200 euros per cada alumne o alumna i s’abona en dues parts: un primer pagament de fins a 100 euros, que correspon al que ara s’ha fet efectiu; i un segon pagament per la quantitat restant fins a completar l’import del cost subvencionable, amb un màxim de 200 euros per alumne que es farà efectiu en finalitzar el curs escolar, prèvia entrega dels llibres i el material curricular i sempre que els mateixos es troben en un estat d’acord amb el seu ús normal, adequat i tractats amb cura.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.