Alaquàs rep 10.000 euros de la Diputació de València pel seu projecte de participació ciutadana

635

L’Ajuntament d’Alaquàs ha rebut una subvenció de 10.000 euros per part de la Diputació de València pel seu treball relacionat amb el foment de la participació ciutadana. Es tracta de la quantia màxima que es pot rebre en aquest tipus d’ajudes i que sols han aconseguit 19 municipis.

Aquesta subvenció reconeix el treball que l’Ajuntament d’Alaquàs realitza per posar en marxa programes que fomenten la participació activa de totes les persones, principalment de xiquets i xiquetes i dels joves.

L’ajuda s’ha concedit gràcies al programa Construint Alaquàs, participació de la infància, joventut i adolescència, que va presentar l’Ajuntament. Aquest programa contempla totes les activitats relacionades amb el Consell de Xiquets i Xiquetes i les que fan referència també als Corresponsals juvenils i la seua participació i implicació en les diferents activitats municipals. Destaquen en aquest sentit l’organització del Joc Solidari, el Sopar Solidari, el Mercat Solidari i les activitats que es realitzen al centre juvenil El Passatge.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.