Ajuntament i les 2 comissions falleres acorden suspendre les falles de 2020 d'Albalat dels Sorells

700

Albalat dels Sorells ha anunciat que suspén les falles de 2020 despres de la reunió extraordinària entre la Falla dels Sorells, Falla els Albalatans i l’Ajuntament d’Albalat dels Sorells.

crida falles Albalat dels Sorells 2020La reunió que es va fer telemàticament, va ser presidida per l’alcalde,  i va comptar amb els presidents de les dos falles, dos membres de les juntes, la regidora de cultura i el regidor de festes.

Després de fer una valoració de la situació actual de la festa a la localitat, de fer un un anàlisi del moment que travessen les dos comissions i el sector econòmic que l’envolta, els reunits varen decidir cancel·lar definitivament la festa de les falles per a 2020.

A la reunió es va acordar fer la mascleta conjunta que ja estava contractada, previsiblement per al 9 d’octubre si la crisi sanitària ho permet. També l’ajuntament es va comprometre a estudiar ajudes per pal·liar les despeses ocasionades per la suspensió de les falles d’engany.

Els representants 2020 repetiràn al 2021

També les dos falles van avançar que els representants de la festa fallera de 2020 també ho seran per al 2021, per tant Marta Grafiada Devís i  Carmen Capsí Pérez-Herrero continaran sent les falleres majors, Lola Walton Juan i Beth Ayuso Orts falleres majors infantils, Pablo Guerrero Martí i Iván Rubio Moreno presidents infantils i Jesús Ibáñez Calero i Edu Vidal Delgado presidents de la falla els Albalatans i dels Sorells respectivament.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.