Ajuntament i festers acorden suspendre les festes patronals de Museros 2020

540

L’Ajuntament de Museros, després de la reunió mantinguda entre l’alcaldessa i regidora de Festes, Cristina Civera, amb els distints representants de les associacions coorganitzats de les festes patronals 2020, com Festers de Sant Roc 2020, les Filles de Maria 2020, Comissió Taurina 2020, ha arribat a l’acord de suspendre les festes patronals de Museros 2020.

Museros suspensión fiestas 2020L’equip de govern ha anunciat que destinarà part de la partida de les festes patronals 2020 al departament de Serveis Socials per poder continuar ajudant a tots els veïns i totes les famílies vulnerables que més ho necessiten en estos temps a conseqüència de esta crisi sanitària.

L’ajuntament ha afirmat que aquesta situació sense precedents que es viu obliga a extremar les mesures de seguretat, higièniques i de distanciament social per cuidar la salut de totes les persones i especialment la dels veïns de Museros, “cal lluitar tota la ciutadania per aconseguir eradicar aquesta malaltia i guanyar-li la batalla i cada dia estem més prop de fer-ho”.

L’alcaldessa de Museros, Cristina Civera explica “tenim el cor trist per haver tingut que prendre aquesta decisió tan complicada i amb tantes conseqüències, però principalment ens importa la salut de tots els veïns i veïnes de Museros”.

Civera ha recordat que aquesta anul·lació “permetrà dotar de més ajudes al serveis socials que davant la situació del Covid-19 cada vegada sol·liciten més famílies del municipi”.

Per a l’alcladessa, “Museros és un poble viu, ple de germanor, tradició i que cada any celebra les seues festes amb il·lusió al mes d’agost, però també és un poble sol·lidiari que sempre està al costat dels seus veïns i veïnes, i comprendran que en aquests moments la seguretat de tots els veïns i veïnes és primordial. Ara ens preocupa també que totes les persones puguem eixir juntes d’aquesta pandèmia i que puguem retornar amb il·lusió, esperança i germanor a celebrar les festes patronals del 2021”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.