ACESE presenta una aplicació que beneficia el comerç local de Sedaví

767

ACESE, l’Associació de Comerços i Empreses de Sedaví en col·laboració amb la Concejalia d’Urbanisme, Comerç i Serveis Generals, ha presentat, a la Biblioteca Municipal, Sedaví es mou en 360º. Es tracta d’una aplicació que fomenta el comerç local del municipi a través de les noves tecnologies 3D.

A l’acte han estat presents autoritats de la localitat, entre ells l’Alcalde, Ferran Baixauli i el regidor de Serveis Municipals, Urbanisme i Comerç de Sedaví Santiago Sánchez. També el President d’ACESE, Germán García, el Director de Comerç i Consum de la Comunitat Valenciana, Nacho Costa, el Secretari General de la Unió de Consumidors de la Comunitat Valenciana, Vincent Inglada, Francesc Ferrer, President de la Unió Gremial i Vicenta Alcacer, Presidenta de Tyrius de la Comunitat Valenciana. Presents per ser testimonis de la innovació de Sedaví per fomentar el comerç local, un dels grans motors econòmics de la localitat.

En la presentació, Dielmo 3D ha explicat les bondats de l’aplicació en la que podem trobar una guia de totes les tendes del municipi i, a més, entrar en elles de manera virtual gràcies a les fotografies en 360º.

“Esta acció genera confiança en els usuaris que ja saben què van a trobar en la tenda abans de desplaçar-se fins a esta a comprar qualsevol producte”, han afirmat des de Dielmo.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.