A.Mun Montcada respon a les acusacions d’intentar bloquejar l’acció de Govern: “vam presentar més de 40 esmenes al pressupost”

2593

Després de les recents declaracions en premsa de l’alcaldessa de Montcada, Amparo Orts, referents a la moció de confiança i l’aprovació dels pressupostos municipals, en les que acusa l’oposició d’intentar bloquejar l’acció de Govern, A.Mun Montcada ha recordat que va presentar més de 40 propostes al mes de febrer per a esmenar els pressupostos municipals.

“Mesures encaminades a retallar despeses protocol·làries, canvi de model energètic, reforçament de partides socials, estudis de remunicipalització de serveis públics o habilitació d’un espai jove de “co-working”, entre moltes altres que van ser contestades i rebutjades totes el dia 17 de juliol, a poques hores del ple on es votaven els pressupostos”, han explicat des d’A.Mun.

D’altra banda, el grup municipal puntualitza que el mecanisme legal, mai utilitzat abans a l’Ajuntament, de vincular l’aprovació dels pressupostos a la moció de confiança va ser una proposta de l’equip de Govern, no d’A.Mun Montcada. “En cap moment, hem tingut en ment buscar un govern alternatiu. Les nostres diferències amb PP i Cs són infranquejables” i, en eixe sentit, consideren que no se’ls pot acusar de bloquejar la gestió.

A.Mun Montcada ha assegurat que continuarà la seua línia de treball “basada en un compromís i acció constant i propositiva per aconseguir un municipi més just i lliure”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.