A.MUN Montcada acusa a PP i C's de tindre responsabilitat a l'actual situació de “desgovern” que viu l'Ajuntament

530

El grup municipal d'A.MUN Montcada ha eixit al pas de les acuasacions del PP de que la “paralització i desgovern” que viu l'Ajuntament de Montcada és responsabilitat dels partits d'esquerra. Tot i reconèixer com a “realitat inqüestionable” aquesta situació, A.MUN creu que gran part de la responsabilitat és del PP i de Ciutadans (C's).

A més de considerar que és “conseqüència en gran part per la prepotència i incompetència política de l'actual govern municipal en minoria absoluta, en especial del PSOE. I així ho critiquem cada dia des de la nostra responsabilitat d'oposició”.

Dit això, A.MUN Montcada considera que una altra gran part de la responsabilitat de l'actual situació la té el PP i la seua “sucursal C's”, “qui durant el temps que van governar Montcada van deixar com a herència un primer tinent d'alcalde condemnat a 5 anys pel cas Emarsa, un exalcalde dimitit per estar investigat com a cervell organitzador de la trama de corrupció del cas Taula, un deute municipal que hipotecaria greument l'acció política de qualsevol govern i una tradició de pràctiques nepòtiques i caciquils difícil d'igualar”.

Per tot això, A.MUN Montcada considera que el PP és “el menys indicat per donar lliçons. De fet, de tindre un mínim de vergonya i decència -potser és molt demanar-, romandrien callats, almenys aquesta legislatura. I de parlar, ho farien només per a demanar perdó pel dany fet al benestar de la ciutadania de Montcada, a la salut democràtica de les nostres institucions i a la imatge del nostre poble”.

A.MUN Montcada es reaferma en la seua tasca d'oposició, “dura i exigent alhora que responsable i propositiva” i considera que si l'actual equip de Govern “està fent una lamentable acció de govern és precisament perque se sembla molt a la que feia el PP, tret dels casos de corrupció on són insuperables”.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.