A la Valenciana enceta campanya electoral a Burjassot

678

Aquest dijous a les 24 hores s’inicia la campanya per al 26J, i Burjassot serà el municipi encarregat de calfar motors en la candidatura A la Valenciana que integren Compromís, Esquerra Unida i Podem. Serà a partir de les 20 hores, a la plaça de la Concòrdia, en un acte que comptarà amb la participació de Joan Baldoví, Rosana Pastor i Ricardo Sixto, números 1, 4 i 5 de les llistes al Congrés per la província de València, respectivament.

Joan Baldoví. Compromís-Podem-EsElMoment

A més de procedir a la presentació de la candidatura, els tres candidats respondran a les preguntes dels assistents a l’acte. Després, els assistents podran gaudir d’una sopar de pa i porta a la mateixa plaça abans de procedir a la tradicional pegada de cartells. A més, abans de l’acte, a partir de les 19:00 hores, hi haurà animació infantil amb conta contes per a tots aquells xiquets i xiquetes que vulguen acostar-se.

La candidatura on s’integra Compromís, A la Valenciana, aspira a ser la primera força política al País Valencià. El portaveu de Compromís per Burjassot, Emili Altur, ha recordat que “a Burjassot, la confluència Compromís/Podemos va ser l’opció més votada a les passades eleccions del 20 de desembre, amb 5.971 vots».

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.