A la Valenciana enceta campanya electoral a Burjassot

0
188

Aquest dijous a les 24 hores s’inicia la campanya per al 26J, i Burjassot serà el municipi encarregat de calfar motors en la candidatura A la Valenciana que integren Compromís, Esquerra Unida i Podem. Serà a partir de les 20 hores, a la plaça de la Concòrdia, en un acte que comptarà amb la participació de Joan Baldoví, Rosana Pastor i Ricardo Sixto, números 1, 4 i 5 de les llistes al Congrés per la província de València, respectivament.

Joan Baldoví. Compromís-Podem-EsElMoment

A més de procedir a la presentació de la candidatura, els tres candidats respondran a les preguntes dels assistents a l’acte. Després, els assistents podran gaudir d’una sopar de pa i porta a la mateixa plaça abans de procedir a la tradicional pegada de cartells. A més, abans de l’acte, a partir de les 19:00 hores, hi haurà animació infantil amb conta contes per a tots aquells xiquets i xiquetes que vulguen acostar-se.

La candidatura on s’integra Compromís, A la Valenciana, aspira a ser la primera força política al País Valencià. El portaveu de Compromís per Burjassot, Emili Altur, ha recordat que “a Burjassot, la confluència Compromís/Podemos va ser l’opció més votada a les passades eleccions del 20 de desembre, amb 5.971 vots».

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here