‘7 dies’, l’informatiu en xarxa d’Aldaia Ràdio, premi al millor programa de comunicació local d’Espanya

0
114
Bankia

El programa informatiu de cap de setmana, 7 Dies, que produeix Aldaia Ràdio per al conjunt d’emissores municipals valencianes (XEMV) va guanyar, passat divendres, el Premi al millor programa d’àmbit estatal atorgat en el transcurs dels Premis de Comunicació Local, al Parc Audiovisual de Terrassa, atorgat per la Diputació de Barcelona. Un guardó que te una dotació econòmica de sis mil euros.
L’event va commemorar els 30 anys d’aquests guardons i on van assistir més de 500 persones. La Festa de la Comunicació Local va estar presidida pel president de la Diputació de Barcelona, Antoni Fogué, i per l’alcalde de Terrassa, Pere Navarro i va contar amb la presència del Regidor de Comunicació de l’Ajuntament d’Aldaia, Guillermo Luján. A l’event també va assistir, la directora d’Aldaia Ràdio, Pilar Moreno tal i com ve fent des de fa tres anys consecutius per a participar en les jornades de comunicació prèvies i que estan organitzades per COMRàdio, emissora promoguda per la Diputació de Barcelona i que s’ha celebrat prèviament a la gala de lliurament de premis on Aldaia Ràdio ha estat guardonada.

Era la segona vegada que un programa d’Aldaia Ràdio era nominat a aquestos prestigiosos guardons. L’any passat, el programa “Aldaia en emergència” va estar nominat als Premis de la Diputació de Barcelona i en cap recordar que en 2008, l’espai que presenta i dirigeix Zequi Castellano, Quatre en un taxi, d’Aldaia Ràdio i que s’emet en diverses emissores de la XEMV va rebre el Premi Ràdio Associació de Catalunya.

Abans de la celebració de la Festa de la Comunicació Local, Aldaia Ràdio va participar a la quarta edició de l’Infolocal que va servir per a donar a conèixer altres models de ràdio local en xarxa a partir d’una taula rodona amb representats de diverses ràdios de proximitat d’Espanya. Participaren, la Directora d’Aldaia Ràdio, Pilar Moreno, Emma Sòcies, directora d’Ona Mallorca, Henrique Sanfiz, President d’EMUGA, Emissores Municipals Galegues i Manuel Chaparro, president d’EMA, Emissores Municipals Andaluses i representants d’Andorra.

Aldaia Ràdio vol continuar creixent i, sobretot, fer-ho en xarxa. Per això, malgrat els premis, continuem en la mirada posada en el futur, per això, demà al ple municipal s’aprovarà el conveni administratiu entre els ajuntaments titulars de les emissores de ràdio municipals per a la creació i regulació de la “Xarxa d’Emissores Municipals Valencianes”.Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here