400 persones omplin el Gran Teatre de Paterna per escoltar a Mónica Oltra, Joan Baldoví i Fran Ferri

521

El Gran Teatre Antonio Ferrandis de Paterna va acollir l'acte de presentació de les candidatures de Compromís a les eleccions autonòmiques i generals. 400 persones varen omplir el teatre per escoltar les propostes dels caps de cartell de la formació valencianista, Mónica Oltra, com a candidata a la presidència de la Generalitat, Joan Baldoví, com candidat al Congrés dels diputats, i Fran Ferri com a cap de llista a Les Corts.

Compromis mitin PaternaEl candidat a l'alcaldia de la coalició a Paterna, Juanma Ramón, va donar la benvinguda als tres i qui va ficar en valor tant el treball desenvolupat per Compromís al govern del Botànic com el desenvolupat per la formació al seu pas pel govern de Paterna.

En esta tasca de benvinguda a l'acte de Juanma Ramón va estar acompanyat per la també candidata a l'alcaldia de Burjassot, Lluna Arias, qui ha explicat que "Compromís ha sigut l'única formació que sempre ha estat del seu costat, els únics que van votar no a l'acord amb Sud-àfrica, i que dóna suport a les seues reivindicacions, sense Compromís, i la seua defensa de la nostra terra, el camp valencià tindrà un futur prou pitjor que el present que ja estan patint".

Per la seua part, el candidat a cap de llista de Les Corts, Fran Ferri, ha manifestat en la seua intervenció la importància que té el canvi climàtic a dia de hui i ha reivindicat com les polítiques del Botànic i les propostes de futur de Compromís són les més idònies per aturar-ho, unes polítiques que fan especial atenció a la gent jove i al futur que tenen per davant. També ha destacat els avanços en matèria social com ara la llei LGTBI impulsada durant la present legislatura.

Joan Baldoví, al seu parlament, i fent un repàs de simils cinèfils, ha reivindicat la importància d'estes eleccions “per al futur del País Valencià, Ho estem veient estos dies als debats en televisions nacionals, cap problema que pateixen els valencians i valencianes, cap de les nostres reivindicacions, estan a l'agenda dels partits de Madrid, i que ningú s'oblide que ací el dia 28 també es vota, i el poble valencià és juga molt”.

L'última en prendre la paraula ha sigut la candidata de Compromís a la Generalitat, Mónica Oltra que ha fet un repàs a tots els logros aconseguits pel govern del Botànic en la legislatura, els quals ha calificat de "xicotets canvis, però que han millorat la vida de les persones, uns canvis que no s'hagueren aconseguit de no estar Compromís al govern".

Oltra també ha tingut temps per mostrar les propostes de Compromís de cara a la próxima legislatura, fent especial atenció a un tema que afecta als paterners i paterneres. "No, Puerto Mediterráneo no és la salvació de la economía, és un model ja caduc, sense cap futur, i així ho diuen els experts, de veres penseu que tenint el problema del canvi climàtic, ja damunt com el tenim, és de rebut plenar de formigó un espai natural? És això pensar en les nostres pròximes generacions? ".

La candidata a la presidència de la Generalitat tancava l'acte expressant que "Compromís és la garantia de que els valencians i valencianes podran gaudir d'un futur millor, perquè nosaltres no fem política calculadora en mà, nosaltres fem política des del cor i pensant assoles en les persones".

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.