L’Ajuntament destina 40.000 euros per al transport dels estudiants de Picassent

800

La Regidoria de Joventut de Picassent ha impulsat unes ajudes municipals al transport estudiantil conegudes com Una ajuda superior, una partida pressupostària dotada amb 40.000 euros. En la passada edició, un total de 275 estudiants del municipi van ser beneficiaris d’estes beques amb una quantia de 145,45 euros cadascuna, unes ajudes municipals que tenen l’objectiu de fomentar i promoure mesures que puguen millorar l’economia diària del col·lectiu jove.

Podran sol·licitar les beques al transport les persones nascudes entre 1993 i 1999. “Entenem i pensem que és fonamental tindre una administració local que atenga les necessitats de la ciutadania, amb especial sensibilitat a col·lectius com el jove”, afirma l’alcaldessa de Picassent, Conxa García, la qual afegeix, “fomentarem i promourem mesures que puguen incidir favorablement en l’economia diària, amb ajudes municipals en què es note que l’Ajuntament està al costat de les persones, de les seues realitats i necessitats”.

El termini de sol·licituds per a estes ajudes finalitza el 31 de març. Es poden presentar de dilluns de divendres a l’OAC (Oficina d’Atenció Ciutadana).

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.