La 35a Sant Silvestre Popular Valenciana recorrerà el centre de la ciutat

641

L'Ajuntament i la Fundació Esportiva Municipal han presentat este matí la 35a edició de la tradicional Sant Silvestre Popular Valenciana; última prova esportiva de l'any, que tindrà lloc el pròxim 30 de desembre per diferents carrers del centre de València. La regidora d'Esports, Maite Girau, ha assegurat que esta prova tancarà «un any replet d'èxits esportius per a la ciutat».

La 35a edició de la Sant Silvestre Popular Valenciana comptarà amb un trajecte que recorrerà diferents carrers cèntrics de València, començant el seu recorregut en el carrer de Xàtiva i que transcorrerà pel carrer Guillem de Castro, Blanqueria, passeig de la Ciutadella, avinguda Navarro Reverter, carrer de la Pau, carrer de Sant Vicent Màrtir, fins a arribar a la plaça de l’Ajuntament. La prova tindrà un recorregut de 5.300 metres, en el qual es disputaran dues carreres: una per a 600 corredors professionals i una altra per als 17.000 assistents restants que s'esperen durant la celebració.

La regidora d'Esports, Maite Girau, ha afirmat que la Sant Silvestre és «una carrera emblemàtica, que tanca un exercici esportiu intens i replet d'èxits, en el qual s'ha posat en valor el treball, per part de tots els agents públics i privats, d'atraure cada vegada a més corredors i corredores». Així mateix, ha afegit que esta carrera, a més de «contindre un caràcter competitiu», també «és la carrera més divertida de l'any, en la qual els participants es disfressen per a acomiadar l'any divertint-se i fent exercici amb familiars i amics».

Els representants dels diferents col·laboradors, que han treballat en la preparació de la tradicional prova esportiva, han coincidit que la finalitat de la mateixa és divertir els assistents i acomiadar l'any realitzant activitats físiques. Així mateix, han destacat el caràcter solidari de la prova, ja que l'import íntegre anirà destinat a l'Associació de Pares per a Xiquets i Adolescents amb Dèficit d'Atenció i Hiperactivitat (APNADAH), que té com a missió fomentar la difusió del coneixement en la societat sobre el trastorn TDAH.

Les inscripcions per a la carrera competitiva es podran realitzar en les oficines de la Sociedad Deportiva Correcaminos des del 4 fins al 28 de desembre, mentre que els dorsals corresponents a la prova no competitiva es podran adquirir en les plantes d'esports d'El Corte Inglés, des del 3 fins al 30 de desembre.

La presentació de la carrera ha comptat també amb la presència del vicepresident de la Sociedad Deportiva Correcaminos, Vicente Sanz; el president de l'Associació de Pares per a Xiquets i Adolescents amb Dèficit d'Atenció i Hiperactivitat (APNADAH), Juan Carlos Hernández; el director regional de Comunicació i Relacions Institucionals d'El Corte Inglés, Pau Pérez; i el director d'Institucions de Caixabank en la Comunitat Valenciana, Fernando Corell.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.